Jouw onzichtbare aanwezigheid
Laat schrammen na
Op mijn al lang gebroken hart
De pijn die je bij me achtergelaten hebt
Is gewoon ondragelijk
Ik besef wel dat het over is
Maar ik kan het niet veranderen
Dat ik je zo mis
Ik wenste dat dit nooit gebeurd was
Je zou op me wachten
Maar je liet me hier alleen achter
Ik hoopte dat ik tijd terug kon draaien
Daar waar wij nog samen waren