Ogen...
Vervuld met tranen
Zij zien iets, wat jij niet ziet
Kijken in het rond
Zoekend naar iets
Iets, zo'n vaag woord
Zoekend naar hulp.
Tranen rollen uit de hoeken
Wanhopig kijken de ogen je aan
Blauwe, groene, grijze, bruine ogen
Verschillende ogen kijken je aan
Achter elk oog zit een verhaal
Maar neit in elk oog kan je zien wat er mis is
Kijk goed in de ogen van anderen
Misschien ontdek je iets nieuws
Iets wat alleen de ogen kunnen vertellen...