de zon gaat langzaam onder.
we zitten heerlijk in de tuin te barbeqeuen.
de barbeqeu word steeds warmer.
we leggen er allemaal lekkere hapjes op.
heerlijk genieten we samen van het fijne leven wat we samen hebben.
de vogels zingen daar bij hun lied ze gaan langzaam aan hun nestje zoeken.
en wij zitten samen nog uren na te genieten van de heerlijke avond die we samen zo hebben.
in onze eigen oase.