Wat moet ik doen ????
Waar moet ik beginnen, waar zal ik eindigen?
Waarom moet ik mezelf zo pijnigen?
Zo zwaar als wij een relatie begonnen, zo zwaar voelt het nu weer.
Waarom belanden we hier in, keer op keer ?
Na bijna 3 jaar samen denk ik nu echt aan stoppen.
Maar ik druf de stap niet te nemen, dit kan niet kloppen.
Het voelt niet meer goen en het doet zo een pijn,
we zijn nu bijna een jaar getrouwd ik ben jou vrouw en jij de mijn.
Dus de stap nemen om helemaal van elkaar te scheiden is erg moeilijk en zwaar.
Maar jij staat volgens mijn gevoel niet meer voor "ONS" klaar.
Mijn tranen willen vloeien en in mijn hart wil ik vluchten ver hier vandaan.
Waarom is het zo mis gegaan?
De laatste klap heeft mij te veel gebroken en ik krijg het maar niet uit mijn hoofd.
Je zegt me dat het nooit meer zal gebeuren, mijn ik denk niet dat ik dat helemaal geloof.
Wat moet ik nu doen ???
Ik verlang nergens meer naar niet eens meer naar een zoen.
Mijn hart verlangd naar rust en zorgzaamheid.
IK kan alleen maar zeggen dat het me spijt.
Ik denk niet meer dat WIJ te redden zijn,
het feit alleen al dat ik dit denk doet mij heel erg pijn.
Het houden van zit nog heel erg diep alleen het verdriet en de ergenissen nemen nu de overhand.
Ik blijf het gevoel hebben dat ik water naar de zee draag,
en er komt maar geen verandering in niet morgen en ook niet vandaag.
Kijken naar de foto's aan de muur doet me zeer,
ik wil weer erzo uitzien als op de foto
ZONDER ZORGEN EN HELEMAAL VROLIJK.....
Wat moet ik nu doen moet ik stoppen of verder gaan??????
Geschreven door J.Haveman
Abby