waterdruppeltjes slenteren de trapjes af,
één voor één, uit elkaar spattend en terug
samenvoegend. Al verder gaand, opzoek
naar de zee, verdrinkend, verlangend.
Al zoekend;
kom en red me
wervelende wind, ronddraaiend, sluimerend;
zoekend naar zijn grip, zodat het de controle
niet verliest in deze donkere dagen. Al speels
een zakje gevonden, dat hij meeneemt
op zijn levenspad;
kom en red me
de kilte van nacht omvat duizenden sterren,
een prachtige volle maan. Een lichte zomerbries
al zwevend door mijn haren: rakend, strelend op
mijn gelaat. Voelend, wegnemend;
kom en red me
de levensloze adem, zoekend om gered
te worden in diamant schittering van de
weerloze tranen. Troostende wind, slechts
een aanraking; gevoel. Het breken van je
hart in miljoenen stukken;
kom en red me
Angel13 | 28 april 2007