De sterren dansen op het ijs
Of zingen in de zaal
Gezien worden tot elke prijs
Willen zij allemaal
Laat de camera’s maar draaien
Bij hen thuis, het is te gek
En zij maar hun lijf verfraaien
Hun gedoe is het gesprek
De roddels doen gezwind hun ronde
Iedereen babbelt elkaar na
Een dag niet in het nieuws is zonde
Ik ben op tv dus ik besta