Misschien vernietigd haat je ziel
En neemt het je leven.
Je mag mij erom straffen
Maar stoppen met haten doe ik niet.
Je kan verlangen dat ik hem vergeef
Maar vergeten doe ik nooit
En zolang herinneringen blijven
Zal er haat te voelen zijn.
Ik mag dan misschien iemand haten..
Maar ik blijf een mens.
Haat en liefde, onmisbaar in het leven.
Dus ik zal beiden ervaren.
Veracht me maar om mijn haat
Vrij weinig dat het mij kan schelen
Haat en liefde, lagen toch zo dicht bij elkaar?
Dus hoe kan het dan nog schadelijk zijn.
Laat mij maar haten
Liefde geneest mijn ziel.