Gisteren nacht.
Ja, daar lag ik dan alleen in m’n bed
Opgekrompen van de pijn
Lig ik weer te vergaan van m’n liefdesverdriet,
De pijn die je me steeds weer aan doet
Het Verdriet dat er weer uitkomt..
Daar,Daar lig ik dan opgekrompen van de pijn
Wenend in m’n bed,
Tis laat en ik moet je vergeten
Maar neen!
Ik wil je niet vergeten
Ik wil je allen maar vergeven,
Voor de pijn die je me aandoet.
Wenend val ik in slaap
Met de gedachten bij jou..
Weet je, ik hou echt van jou !
29.04.’07