Grens
De grens licht achter mij
Ik ben er over heen gevlucht
Ik ben tever gegaan
Ze hebben 100% controle
Steeds vaker praat ik tegen mezelf
Maak ik mezelf kapot
Kan in mijn woede niet meer uiten
Sluit ik alles op
Ik word gek
Ik kan er niks meer aan doen
Ze hebben mij
Ik kan allen maar stil toekijken
Hoe zij mij kapot maken
Mijn schreeuwen om hulp
Worden niet meer gehoord
Ik wil niet meer praten
Want steeds als ik wat van mijn verleden bloot leg
Slopen ze me als ik allen ben
Ze weten al mijn zwake pleken
Ik kan er niks meer aan doen
Ik ben ik niet meer