dit is geen bedreiging,
hoorde zij ze nog roepen
maar een waarschuwing
schreeuwen ze daarna
dood normaal liep ze weg
maar kreeg daarna een aantal klappen
waarom? ze deed echt niks
laat haar met rust
met een groep van 15 man,
staan jullie om haar heen
zo stoer doen,maar wel in een steegje
want bang om gezien te worden
na een aantal klap
nog een schop in der rug
zoveel pijn en verdriet
ze liep alleen maar weg
als ze niet wilt praten
gaat ze niet praten
als ze je niet wilt slaan
slaat ze je niet
maar ik zeg tegen haar:
laat ze maar haten
laat ze maar praten
ons krijgen ze niet klein
een beetje moed bij haar naar binnen
na die dag van ellende
maar de leider durft niet alleen
want dan is ze echt zo klein
alleen is die meid zo klein
durft niks te zeggen
maar met de groep erbij
scheld ze iedereen verrot
maar door ruzie op msn
krijgt me vriendin de klappen
anders oplossen kon de leider niet
want van praten had ze niet gehoord
Maar nu nog niks opgelost
nog steeds ruzie
nog steeds de klappen
wanneer houd het nu op?
**Lieve schat ben er altijd voor je**
**Dit nog even voor de groep**
*Met nog 1 vinger aan der zitten
en je komt aan mij,ik los het wel
op,niet met slaan of schoppen maar
anders*