Lieve Oma,
Jij was degene,
Waar ik ontzettend veel van hield,
Jij was degene,
wie ik alles vertelde en toevertrouwde
Maar toen, opeens was je weg
Zoeken naar je hielp niet veel
Ik miste je, ik kon m’n verhaal niet kwijt
Ik zal altijd blijven zoeken,
Is wat ik zei
En ik zoek nog steeds,
Diep in mijn gedachten verzonken,
Hoe zou ik je weer kunnen vinden
Zonder overleden zielen te kunnen zien
Lang geleden is het gebeurd,
Dat je ons verliet
Zo plotseling, zo onverwacht
Zo’n foutje, had niemand gehoopt
Ik weet dat je hier nog steeds bent,
Ik voel je dichtbij,
Maar ik kan je niet zien,
En dat doet me zo’n pijn
Ik zal blijven zoeken
Tot ik je heb gevonden
Ik blijf voor altijd zoeken
Tot in de dood...