Leven in twee werelden
Donker, grijs, grauw
Licht, stralend, blauw
Ruzies, haat, stress
Lachen, liefde, happiness
Twee werelden zo verschillend van elkaar
Leven in de ene maar verlangen naar de ander
De realiteit is hard maar helaas waar
Leven in twee werelden, en de consequenties die ze brengen
Kon ik die donkere wereld maar met het vele licht van de andere mengen
De realiteit wat kan ik doen…….?
De realiteit onder ogen zien en me laten leiden door alles om me heen
Nee….! Liever leef ik met het brandende verlangen naar die mooie droom
Een droom waarin de grauwe realiteit in alle liefde verdween
Keuzes zijn het die je moet maken, al zullen deze vaak zuur en bitter smaken
Het maakt niet uit als de verkeerde wordt gemaakt……
Zolang je daar een les uit leert en verder gaat.
Het leven gaat verder ondanks een fout
Besef dat waar of wie je ook bent er altijd iemand van je houd !