Goede dingen gebeuren sinds kort
Er is ons beloofd dat het alleen maar beter word..
Alle het goede werd ons ontnomen
Nu komt alles eindelijk op ons afkomen
Zwarte magie is afgelopen
We zijn door het stof gekropen
Nu heel even rust
Weg met alle onrust
Nog 1,5 jaar en dan emigreren
Ons door warmte laten begeren
Curacao word voor 5 jaartjes onze eiland
Versterken van de familieband
Zijn familie is enorm blij
Onze nieuwe aanwinst is dan ook erbij
Ieder is blij met onze gezinsuitbreiding
Alleen emigreren kost veel voorbereiding..
Mijn schoonfamilie kan niet wachten
ze tellen alle nachten
Eerst nog vakantie en daarna verkassen
en sommige mensen gaan verrassen...