Ik droomde dat ik je Don Juan was,
en dat jij de liefde in mijn ogen las.
Ik weet het is echt geen Mythe,
want jij bent mijn Afrodite.
Ik wou je Romeo zijn, je lief,
en jij zou zijn mijn hartedief.
Ik wilde dat jij Julia, mijn teerbeminde,
de sleutel van mijn hart zou vinden.
Ik droomde dat ik met deze Valentijn,
voor altijd van jou zou zijn.
Maar ik vrees dat Cupido gewis,
weer eens zijn doel heeft gemist.
Maar je weet, ik ben een echte Engel(en),
die je zo graag zou willen beschermen.
Komen we dan toch nog in de Zevende Hemel,
of schiet ik hier weer een kemel?
Rene Engelen