Annelies,was mijn beste vriendin
Hannelore nam toen haar plaats in
Nu is het Milangela en dat zal langer duren hoop ik toch
wat het nu niet gaat worden is...oorlog
Milangela,is ook zo zot als mij
en dat maakt mij beter blij
Hannelore was wel leuk,maar iets te saai
het is niet slecht bedoelt maar jij maakt bijna geen lawaai
Annelies,was een hele leuke vriendin
jij was gewoon heel leuk,t was een nieuw begin
Maar tijden zijn er en tijden gaan
ik zal altijd achter jullie staan
Jullie zijn gewoon alle 3 superleuk
met jullie lach ik me altijd in een deuk
Jullie zijn allemaal goede vriendinnen
jullie hebben een plaatsje vanbinnen
*vanbinnen in mijn hart bedoel ik daarmee hé:D*