het had allemaal zo moeten zijn
ik voelde al voor vrouwen
maar dat deed soms zo'n pijn
in mezelf geen vertrouwen
dacht dat het de pubertijd was
maar nu vijf en dertig jaar later
heb ik een vriendin, nu pas
tussen mij en mijn exman
kwam het er niet meer van
gevoelens die verdwenen
hij is nu alleen
en ik hoop dat hij de juiste zal vinden
het liefst nu meteen
voor mij is de zon gaan schijnen
want ik leef met de juiste vrouw
laat mijn verdriet nu verdwijnen
want lieve schat
ik hou van jou