***
Haar ogen gaan door de gang
en ik zou haar wel een kus willen geven
Want ze is zo mooi en zo lief
onschuld staat in haar blik geschreven
Nog nooit een meisje gezien
dat nog mooier was dan de volle maan
Ze heeft helemaal niks in de gaten
blijft alleen geduldig staan
Waarheen zou ze reizen?
waar zou haar plekje zijn?
Terwijl duizenden vragen in mijn hoofd beginnen te reizen
geeft een jongen vanuit de verte een sein
Daar gaat ze… dacht ik nog en zag haar lopen
naar die jongen verderop
En ik hoor mezelf stilletjes hopen
hij is niet haar vriend, hij haalt haar alleen maar op….
***