***
In je ogen wil ik staren
praat alsjeblieft even niet
Ik wil alleen maar naar je kijken
en luisteren naar dit lied….
Hoor je de bas en de hoge tonen
van mijn hart, van mijn hart
Zou je daar niet willen wonen?
altijd bij me, nooit meer apart
Leg je hand maar even daar
daar waar mijn hartje zit….
Voel het gonzen diep en zwaar
smelt je nu niet, ruwe bolster…blanke pit?
Zou je niet van me kunnen houden?
totdat de zon samen met de sterren schijnt
Oh mijn hart, oh mijn hart
nooit meer wil ik dat dit gevoel verdwijnt
Hoor je de melodie en de hoge tonen
van mijn hart, van mijn hart
Zou je daar niet aan kunnen wennen?
Altijd bij me, nooit meer apart….
***