Zal er ooit nog een verandering gaan komen?
Want alles lijkt zo gewoon en normaal .
Hoe diep is "My World", ofwel mijn eigen "land der dromen"?
Mijn gedachten waarin ik steeds verder verdwaal.
Buiten lopen allemaal mensen die dwaas in zich zelf praten.
Ze lopen langs mij heen.
Bij ieder persoon wat voorbij gaat, ben ik mezelf nog een stukje meer aan het haten.
steeds dieper is de eenzaamheid zo alleen.
Zal deze krankzinnige droom me ooit nog met rust gaan laten.
Want mijn hart is bijna nog maar een gebroken steen.
Ookal lijkt alles zo gewoon en normaal......
maar terwijl niemand het ziet is mijn gedachten waar ik steeds dieper verdwaal.
Verdwalen in "My World"!