De tuin verlaten, de Opel nergens te zien
Geen blaffende honden, verkocht misschien?
De trailer vol met groen van de bomen
zou 't met m'n Cindy goed komen?
De stal nog dicht, ze wacht op haar eten.
Als de familie haar maar niet is vergeten.
De toekomst, ik weet niet hoe het gaat.
De beestjes snappen dat alles op z'n kop staat.
Het lege heerst, hoop'lijk had hij het vertrouwen
De dieren verlaten, die zullen ze wel niet houden.
De herrinnering, hij was zo bot.
Maar dat wij er kwamen gaf hem zo'n genot.
Zo'n groot deel van mijn jeugd was ik daar
dat hij er nu niet meer is lijkt zo raar.
Mijn zorgen gaan uit naar mijn dierenvrienden
Ze zouden iets beters moeten verdienen.
Als ik de kans krijg grijp ik hem aan
zal ik naar Snor's zoon toegaan.
Wil ik weten wat er gaat gebeuren
misschien zal me dat iets opfleuren.