Herinneringen Van Vroeger...
Terug naar m’n vertrouwde omgeving
Waar ik werd opgegroeid tot een tienermeisje
De Herinneringen die weer naar boven komen,
De goede en slechten.
Er vloeit een traan in m’n oog,
Ik mis gewoon alles.
Ze merken het niet,
Ze merken gewoon niet dat
Ik alles zo mis.
Het rond hangen bij een vriendin,
Het samen wonen bij ma, pa en zus
Oke, ik weet wel het is niet leuk die ruzies tussen ma en pa toen
Maar toch, toch mis ik alles ergens zo fel.
De Herinneringen die weer naar boven komen
Toen ik weer bij die vriendin rond de galg hangde
En weer plezier maakte
Het was toen net weer als vroeger..
************
03.05.’07