ik wil graag met je vrijen
je voelen je aanraken
mijn handen langs je dijen
mijn tong met jou tong
zal zeker smaken
je borsten betasten
door je haren kroelen
jouw ogen die mij verrasten
mij helemaal tegen je aankroelen
daarna samen lekker slapen
als ik er nu al aan denk
krummel ik in
en tel samen met jou de schapen