De persoon aanshouwd als 1 beeld
van buiten zo sterk , zo krachtig, en onaantastbaar.
Hij die zo goed voorkomt , die een ander zal beminnen alsof het zijne was.
diegene, die te goed is en te eerlijk, die zijn noden zal delen, om een ander te laten bestaan..
Zal...
als het ware weggevreten worden als roest door een ijzeren bedekking.
Het zal zich boren naar de kern en het zwakke aantasten.
en dit alleen omdat een wraak toch zo hard kan zijn.
C.D.G