Hart voor mijn deur
Jouw hart
Vol met liefde
maar totaal verward
Liefde voor mijn deur
Water nam het zand mee
weggespoeld, de liefde bleef over
en we deelden het met zijn twee
Weggespoeld hart
kwam terug waar het hoort
Was niet meer verward
heeft ons niet gestoord
Nu zijn we compleet
liefde, hart, elkaar
Maar geen liefde zonder hart?
Welnee, dat lijkt zo maar.