Liefde
is altijd een beetje blind
voor de fouten van anderen.
Als liefde en vriendschap kwijnen,
gaat ook deze sympathieke
'blindheid' verloren!
Je krijgt slechte ogen
en je ziet ten slotte niets anders meer
dan fouten en gebreken...
Lelijke dingen!!!!!!