verdwaald in haar hoofd,
bang voor haar verleden.
niemand die haar geloofd,
het lijkt zo lang geleden.
ze is bang,
het deed haar te veel pijn,
tranen rollen over haar wang.
ze wilde een ander zijn,
niemand heeft spijt
van alles wat haar is aan gedaan
het deed haar zo zeer,
dat ze is weggegaan,
niemand ziet haar meer.