Was het misschien het geklater van
een spraakwaterval?
Of de lekkere hapjes, die van vandaag zo'n geweldige ervaring hebben gemaakt?
Nee, het was de combinatie van die twee, samen met een tiental scheppen voordracht en een scheutje hartverwarmend gezang en het doorgeven van gedichtenbundels.
DAT was het!
Freakjes, bedankt voor deze geweldige dag!