Tijd gaat verder,
in diepe stilte en koude leegte.
Het vult zich met hoop en geduld, maar niets gebeurt.
Wachtend op jou kijk ik voor me uit,
in diepe stilte en koude leegte.
Maar ik weet dat je komt, ooit.
De ruimte vult zich met liefde, woorden, warmte, blikken
ooit
Want de tijd gaat verder.