Wij, Nog maar 1 week samen
samen op dezelfde school
na die week ben jij er niet meer
weg van deze school
waarom kan je het schooljaar niet afmaken
waarom moet je nu weg
waarom halen ze beste vriendin bij mij vandaan?
waarom? al die vragen..
Meis, ik ga je missen
dat weet ik nu al
ik hoop dat je het leuk krijgt op die andere school
maar wij spreken nog wel af
want wij zijn niet te breken
door niks en niemand
dus een andere school maakt voor ons niks uit
maar toch heb ik liever dat je bij mij blijft
het is vandaag zondag,
over een week ben je niet meer op sancta
dan ben ik alleen
alleen zonder me beste vriendin
al die vragen die in me hoofd zitten
al die antwoorden die ik niet krijg
al die emoties die in me gezicht zitten
al die dingen die ik voor jou doe
is het nou echt over?
nog maar 1 week,
is het nou echt over dan?