De eerste jaren,
zoveel verdriet, zoveel pijn
Uiteindelijk ging het beter,
Hopend dat het ooit nóg beter zou zijn
Maar nog steeds bleef het,
Nog steeds dat gemis,
Gemis van je vriendelijke ogen,
En je lieve lach
We zullen je nooit meer terugzien
Je onverwachte overlijden,
Was een grote schok,
Één dag ervoor, was alles nog goed
Wraak op je dood,
Had je niet gewild,
Niemand kon er tenslotte iets aan doen,
Een klein misstapje, en alles ging al fout
Ik weet, dat je hier nog bent,
In mijn hart, rond me heen,
Ik kan je niet zien,
Maar ik voel je
Ik weet dat je me met trots toelacht,
Hopend op een goed afloop,
Met jou als mijn beschermengel,
Weet ik het... Alles komt weer goed
04-05-2007