Ik hou van jou, deze woorden worden makelijk gezegd.
Maar is de betekemis achter deze woorden wel altijd oprecht?
Ja houden van kan je op talloze manier zeggen.
De betekenis van houden van is op vele manieren uit te leggen.
Ja kan ze opvatten als liefde tussen broer en zus.
Maar ook als liefde binnen een relatie , echte liefde dus.
Ook kan je ze omschrijven als liefde tussen ouder en kind.
Het is maar net hoe jij zelf de betekenis van houden van ondervindt.
Wil je de betekenis van de woorden " ik hou van jou...." voor jou zijn bedoelt.
Dat kan ik niet zeggen, dat is afhankelijk van hoe jij je voelt.
Zijn de woorden gemeend en oprecht.
Dan weet je in ieder geval, dat ze met liefde tegen jou worden gezegd.
De betekenis zal je zelf moeten ondervinden in het leven.
Zodra je dat weet, kan jezelf ook de juiste gevoelens terug geven.
Ik hou van jou...... het maakt niet uit hoe je ze zegt.
Als je maar het juiste gevoel achter de betekenis legt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~Januari 2000