Een slimme meid
is op haar eindgala voorbereidt.
Zo heb ik bijvoorbeeld getwijfeld
tussen 2 jurken,
en ik ben nu best wel blij
Dat ik voor de blauwe heb gekozen.
Want daar past mijn lichaamskleur
momenteel werkelijk perfect bij.
Helaas had ik in de 1e plaats een witte bloem gekocht,
Maar ben gelukkig gistere nog net op tijd
op een hele mooie rode gestuit.
Het maakt niet zo’n ontzettend groot verschil,
maar ach mijn bloeduitstortingen
komen daar toch net ietsje beter bij uit.
Make-up heb ik niet nodig nu,
want mijn ogen zijn sinds eergisteren
al omringt door heel mooi blauwachtig groen,
en het is nog water proef ook,
want het blijft zitten
hoe hard ik ook boen.
Ook mijn wangen hebben de perfecte kleur.
Ze zijn niet roze maar echt dieprood.
Alleen de bulten op mijn hoofd
vind ik net ietsje te opvallend,
ja die zijn net iets te groot.