Jou ogen die stralen
Jou stem zo mooi
Jou lieve zachte lippen
Jou schattige lach...
Soms vraag ik me af waar heb ik dit toch aan verdiend....
Jou zeggen en weten
Jou laten en doen
Jou hart en je liefde
Weet je wat die wel allemaal niet doen...
Als jij me zoend
ALs jij me streeld
Als jij met mij de liefde bedrijft...
Alles zo mooi maar soms wel bang..
Mijn gevoel voor jou is soms iets te gebondeen en ik wil je ook je vrijheid geven ..
En toch alles met je delen...
Maar er is een ding wat ik je vraag....
En dat is of je me nooit verlaat.....