Foto's van vroeger lijken eeuwen oude herrineringen.
vaderliefde voor mij is als een stel nep zilvere ringen.
Hoe graag je iets ook wilt eens zullen ze vergaan.
de mooie glans en het fijne gevoel zullen weg gaan met een traan.
Een zee van gebeurtenissen kan niets meer ongedaan maken.
teveel dingen zijn er gebeurd en gezecht die mijn hart raken.
hoe graag ik je zou willen zien en zeggen dat ik van je hou.
het lukt me niet door de tijden dat je me liet staan in de kou.
je bent een man met een boekje vol verhalen.
het is allemaal zo ingewikkeld en het lukt me niet het te vertalen.
ik gaf mezelf wat tijd en jou waarschijnlijk wat verdriet.
morgen kom ik misschien wel even langs op de hoop dat je na deze tijd
je fouten en de pijn van mij ziet.