Gedachtenstroom
Sprekende gedachten zijn de enigste woorden
die deze onhoudbare stilte doorbreken
De gedachten van mij vloeien uit mijn vingers
en maken woorden op het papier
Maar de gedachten van jou
blijven steken in je hoofd
angst om ze er uit te laten stromen
bang voor de misschien wel harde waarheid
Mijn woordenstroom blijft doorgaan
terwijl die van jou uitgeput blijft
maar dan houdt ook de mijne een keer op
en eindigt met een groot vraagteken
Gedwongen ben jij om te antwoorden
om de directe vraag die ik je vroeg
maar jij, degene die geen woord zegt
bent nu gedwongen om iets te zeggen
In plaats van een antwoord op mijn vraag
slaan jouw gedachten over op de mijne
het vel blijft blanco
maar ik snap jou