Donker
Verstopt in de duisternis
Zit daar een jongen
Vechtend tegen zich zelf
Een steid die maar niet ophoud
Hij wil stoppen
Maar laat zijn vrienden niet achter
Ze zijn testerk voor hem
Maar hij blijft vechten
In het donker
Kan hij niks zien
Kan niks hem zien
In het donker voeld hij zich veilig
Kan hij doen wat hij wilt
Hij probeert keer op keer
Om hulp teschreeuwen
Maar niemand die hem hoort
Het gevoel dat hij er allen voor staat
Word langzaam groter