Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Engel
Engel
Ik ken een engel
Ja daar boven
Zie je hem ook
Nee kijk daar
Daar zit ze
Op die wolk
Daar rechts
En kijk daar
Daar komt er nog een aan
He het is mijn opa
Hij komt gedag zeggen
Dag opa
Reacties op dit gedicht
Melisje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
DrieGeetjes
:
Maandag, mei 07, 2007 20:31
:)
Over dit gedicht
Auteur:
Melisje
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
07 mei 2007
Thema's:
[Opa's]