Even een flinke slok
Zo ja, heerlijk
Kiep die drank maar achterover
Niet vergeten ervan te genieten
Doen we toch wel
En met de slok worden we dover
Gevoel wordt langzaam weggevaagd
Een schuddend gevoel van geluk
Vindt een plek in ons bestaan
Gewoon even doordrinken
Dan proef je ook niets meer
Laat je maar even lekker gaan