Vriendschap kende hij niet
hij zat telkens alleen met zijn verdriet
hij wou dit ook met niemand delen
wilde liever met iemand anders
zijn gevoelens spelen
Goed heeft hij het er niet afgebracht
hij wordt nu door meer dan één veracht
dit komt ervan als je het verdriet
van een ander’niet’ ziet.