In de kamer staat een kastje
‘t is iets wonderlijks wat dacht je
je kijkt er zo de wereld in
ja verre landen lijken zo dichtbij
je leert er ook van bloempjes en van de bij
de reclame zorgt voor de zin
in één of ander lekker ding
ik krijg zin om te gaan reizen
vlug op teletekst gaan kijken voor de prijzen
Maar meestal is er niet veel op
Dan staat er zo maar een zendertje op
Hou je van muziek dan is het mtv of tmf
Volg je het nieuws graag op de voet
dan is het cnn of bbc die het hem doet