haar hart verscheurt
door alles wat er is gebeurt
een litteken op haar hart, op haar vertrouwen
ze durft niet meer van iemand te houden
het heeft haar vertrouwen misbruikt
het heeft haar gebruikt
ze voelt zich helemaal alleen
niemand om haar heen
het litteken is dan wel niet zichtbaar
maar het zit er wel en dat is zwaar.