Je moet weten
dat ik er altijd zal zijn voor jou
Het is niet omdat ik nu bij iemand anders ben
dat ik je laat vallen
Want ik wil je absoluut niet kwijt
Je kan altijd bij me terecht
en 'k zeg je dit niet om te zeveren
'k zeg je dit oprecht
Je betekend heel veel voor me
misschien heb ik je dat niet genoeg laten zien
Maar vriend,
Je moet weten
dat ik je nooit zal vergeten !
voor jou, m'n vriend