Kon je mijn woorden maar horen,
zonder dat ik ze zei.
Zonder dat mijn lippen bewogen.
Kon je mijn gedachten maar lezen,
elk woord in mijn hoofd.
Want jij bent de enige,
die me echt gelooft.
Kon je maar voelen wat ik voelde,
hier diep in mijn hoofd.
Dat je nu in coma ligt,
maakt me zo verwart.
Want als je dit alles zou kunnen,
dan zou ik weten dat jij weet.
Dat wat er ook gebeuren mag,
Ik jou nooit vergeet.