voor bijna iedere jongen voel ik wel iets
maar dan net voor die ene jongen niet
ik denk dan wel eens
word ik ooit gelukkig
als ik voor niet een iemand iets voel
die mij mag
maar eigenlijk voelen ze niks voor mij
het is gewoon een voorbijvliegende vlinder
want na 3 dagen zijn ze weer op een ander
waarschijnlijk vliegt mijn vlinder
vaak genoeg langs mij
maar denk ik over die jongen
net iets anders dan hij over mij