Je grafje is koud en eenzaam
Ik breng er bloemen maar telkens verwelken ze
Elke keer opnieuw bezoek ik je grafje
En telkens doet het me pijn
Deze keuze voor altijd
En nu toch spijt
Tja, zo gaan die dingen
Maar ik ga je missen lieverd
Vandaag zou je 4 jaar worden
Ik kan met jou je verjaardag niet vieren lieverd
Want jij bent heen gegaan en ik mis je
Maar als ik ga dan zal niemand mij missen
Ik beloof je lieverd
De volgende verjaardag vieren we samen!
~~~Op dit moment voel ik me erg somber en verdrietig. Ik wil haar terug en daar geef ik alles voor op. Alleen..iets houdt me tegen..~~~