je angst voor al het nieuwe
meisje dat is heel terecht
maar over een aantal weken
wordt het beter ik meen het echt
probeer vertrouwen te krijgen
in de mensen die je bij staan
je kunt niet altijd blijven zwijgen
jij zou er nu toch echt voor gaan
ik ben jou eerste aanspreekpunt
en zal bij jou zijn mocht het nodig zijn
kom op tulp ik weet dat je het kunt
verwerk nu je verdriet en pijn
liefs van mij 8-5-07