Weet niet hoe ik moet beginnen,
Zoek de juiste zinnen.
Geen idee wat ik moet zeggen,
Heb zoveel uit te leggen.
Wil je het wel echt weten?
Je zult het toch snel weer vergeten..
Misschien begrijp je het niet goed,
Maar ik weet niet hoe ik het anders zeggen moet.
Probeer het dan toch te snappen!
Ik kán gewoon niet kappen..