Wanneer het diepe hiervan voorbij is gegaan.
Weet ik dat ik je niet meer zal missen!
Ooit zal de waarheid boven op jouw leugen gaan staan.
Ooit zal ik ons hele verleden kunnen gaan missen.
Er komt een dag dat je terug zal gaan denken.
Denken, aan dat wat je mij hebt aangedaan.
Je zal beseffen hoe diep je mij heb zitten krenken.
Je zal zien hoe je ver je boven mij bent gaan staan.
Want wanneer Ik uit de diepte terug zal gaan komen.
zal je vergaan door weg te zinken,
je zal verdrinken in al mijn tranen in mijn diepste dromen.
En ik zal je niet meer kunnen missen.