Lang duren de dagen
Als ik niet bij jou kan zijn
Ik voel het in mij knagen
Het voelt zeker niet fijn
Een week verstrijkt heel moeizaam
Ik mis je zo, ik word haast gek
Maar dan noem jij mijn naam weer
En kust me in mijn nek
Ook nu ben jij niet hier
En moet ik overleven
Maar toch ben ik heel fier
Op wat alleen jij me maar kunt geven
Dan weet ik dat de dag weer komt
Dat ik weer sta te beven
En die diepe liefde alles om mij heen verstomt
Ja, jij hoort in mijn leven