Drank
Want ik wil het weer vergeten
Bloed
Want mijn leven heeft geen zin meer
Pijnstillers
Want overal doet alles pijn
Misselijk
Want ik heb zojuist gegeten
Droog
Want ik kan nog steeds niet huilen
Leeg
Want ik schijn enkel mijn omhulsel
Dood
Want ik wil enkel weg